http://radio-tv-nederland.nl/index.html

Aanpassing FM antennes op toren Hoogersmilde (Smilde)
   
http://www.broadcastpartners.nl
Broadcast Partners nieuwe beheerder publieke FM-zenders
Broadcast Partners gaat het FM zendernetwerk voor de
Nederlandse Publieke Omroep (NPO) vanaf 1 september 2010 beheren. Dat heeft een woordvoerder van de NPO bevestigd. "Het contract voor het landelijk uitzenden van Radio 1, 2, 3FM en Radio 4 op de FM gaat op 1 september 2010 over van KPN naar Broadcast Partners", aldus de woordvoerder.
De NPO heeft het beheer van het FM-net Europees aanbesteedt. Het bedrijf uit Terneuzen won deze openbare aanbesteding. Door de verandering moeten er aanpassingen gedaan worden in de zendmasten. "De voorbereidingen zijn in volle gang. Naar verwachting zal de luisteraar geen hinder ondervinden van de overgang en de frequenties worden niet gewijzigd."
Broadcast Partners is ook al de zenderoperator van veel commerciŽle zenders, zoals Radio 538 en Q-music. Volgens BP levert het contract zes nieuwe arbeidsplaatsen op.
De zendmasten zijn overigens geen eigendom van Broadcast Partners. De meeste masten op de betonnen torens of losse masten zijn in handen van NOVEC. De torens waarin de zenders staan zijn in handen van Alticom.

Broadcast Partners levert omroeptechniek. Zie hun website voor hun core business.
 


http://www.achterhoekantennebouwaalten.nl

Achterhoek Antennebouw (AAA)
AAA ontwerpt, realiseert, assembleerd, installeert, integreert en onderhoudt draadloze netwerken. AAA richt zich op het leveren van kennis en diensten aan organisaties die netwerken aan (laten) leggen en exploiteren. Hiertoe kan zij afzonderlijke onderdelen leveren van het bouwproces, maar ook het totaalproduct van ontwerp tot onderhoud.
 


 
29 mei 2010

Wij proberen de werkzaamheden te volgen en maken voor u een foto reportage op deze pagina. Klik hier om verder tegaan.

Klik hier om verder tegaan.
 

 

 

 
 

         Voor het vervolg van de bouw klik op volgende


  www.radio-tv-nederland.nl