http://radio-tv-nederland.nl/index.html

Montage nieuw FM antenne systeem voor Radio 1, 2 en 3FM op de toren IJsselstein (Lopik)
   

http://www.broadcastpartners.nl
Broadcast Partners nieuwe beheerder publieke FM-zenders
Broadcast Partners (BP) gaat het FM zendernetwerk voor de
Nederlandse Publieke Omroep (NPO) vanaf 1 september 2010 beheren. Dat heeft een woordvoerder van de NPO bevestigd. "Het contract voor het landelijk uitzenden van Radio 1, 2, 3FM en Radio 4 op de FM gaat op 1 september 2010 over van KPN naar BP", aldus de woordvoerder.
De NPO heeft het beheer van het FM-net Europees aanbesteedt. Het bedrijf uit Terneuzen won deze openbare aanbesteding. Door de verandering moeten er aanpassingen gedaan worden in de zendmasten. "De voorbereidingen zijn in volle gang. Naar verwachting zal de luisteraar geen hinder ondervinden van de overgang en de frequenties worden niet gewijzigd."
BP is ook al de zenderoperator van veel commerciŽle zenders, zoals Radio 538 en Q-music. Volgens BP levert het contract zes nieuwe arbeidsplaatsen op.
De zendmasten zijn overigens geen eigendom van Broadcast Partners. De meeste masten op de betonnen torens of losse masten zijn in handen van NOVEC. De torens waarin de zenders staan zijn in handen van Alticom.

BP levert omroeptechniek. 
 


http://www.achterhoekantennebouwaalten.nl

Achterhoek Antennebouw (AAA)
AAA ontwerpt, realiseert, assembleerd, installeert, integreert en onderhoudt draadloze netwerken. AAA richt zich op het leveren van kennis en diensten aan organisaties die netwerken aan (laten) leggen en exploiteren. Hiertoe kan zij afzonderlijke onderdelen leveren van het bouwproces, maar ook het totaalproduct van ontwerp tot onderhoud.
 


Gepost op 24 juni 2010
Achterhoek Antennebouw Aalten (AAA) is begonnen met het demonteren van vier bordessen bovenin de Novec mast te IJsselstein. Dit is ter voorbereiding op de montage van het nieuwe FM antennesysteem voor Broadcast Partners t.b.v. de FM zenders van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO).
4 juli:
De bordessen zijn weggehaald om ruimte te maken voor de FM antennes welke klaar liggen op de parkeerplaats voor de toren.
Klik op de foto voor een groot exemplaar

 


Voor het vervolg van de bouw klik op volgende
 
   

  www.radio-tv-nederland.nl