Zender- en frequentie overzichten per provincie, zenderlocatie, zenderfrequentie en zenderbereikkaarten, download zenderlocaties als POI (nuttige plaats) voor de TomTom

Klik op een provincie voor een frequentie- en zenderoverzicht van de publieke en commerciŽle omroepen in deze provincie op AM en FM.

Klik op de kaart voor een frequentie-overzicht van de publieke lokale omroepen per gemeente op FM.

Klik op de kaart voor de link naar zender bereikkaarten van de nationale, regionale, commerciŽle en publieke omroepen welke uitzenden via AM, FM, DAB+ en DVBT.

     
   
     

Klik op de kaart voor een overzicht van de  nationale, regionale, commerciŽle en publieke kanalen DAB+ en DVB-T.

   

Klik op de kaart voor de link naar alle FM zenderlocaties in Google Earth

Klik op de kaart voor de link naar alle AM zenderlocaties in Google Earth

Klik op de kaart voor de link naar zender bereikkaarten van de nationale, regionale, commerciŽle en publieke omroepen welke uitzenden via AM, FM, DAB+ en DVBT.

   

Klik op de kaart voor de link naar alle DVB-T zenderlocaties in Google Earth

   
 

Voeg nu alle zendmasten op een eenvoudige wijze toe als nuttige plaats op uw TomTom. Koppel uw TomTom aan de computer en maak verbinding. Klik op de gewenste zendmast en pak de zip file uit in de directory van uw TomTom waar de Europa of Benelux kaart staat. Koppel de TomTom los en u kan de gekozen zendmast(en) terugvinden in de lijst nuttige plaatsen. Klik op de TomTom button om het bestand te downloaden:

AM masten:                FM masten:                DVB-T masten:
 


 terug naar de startpagina